16 February 2013

Mustache - love ♥

Jeiii tuskajakso koulussa ohi ja päätimpä sitten lähtee vähän rentoutuu :) eli lähin jyväskylää kierteleen ! 

mukaan sitten lähti aika paljon juttuja (vaikka alunperin oli tarkoitus lähteä ostamaan vaan mustia farkkuja)

Eli ihan ekana menin ginaan just niiden mustien farkkujen takia ja ne mä sieltä löysinkin ! Lisäks olin netissä kuolannu (hah) sellasta ihanaa farkkutakkia joten ostin sitten senkin ^^


tykkään tosta niin paljon ! ja makso sen neljäkymppiä mut mun mielestä se ei oo paha hinta farkku'takista'

ne farkut mulla on kuvassa jalassa mut niissä ei oo mitään sen erityisempää. Ihan perus mustat farkut.


JA löysin aivan ihania korviksia :)Sitten lähin käymään kaupungin kirjastossa :D meinasin ensin et oisin lainannu nuottikirjoja mut en muistanu kattoa niitä ollenkaa xD mut löysin tollasia ihania taidekirjoja (varsinkin toi kalligrafiakirja) joita en sitten kuitenkaan lainannut.. mut luin ne läpi siellä ! 

Sitten löysin kanssa sellasen ihanan minikirjan jostakin japanilaisesta haiku-runoilijasta ! :) (haiku on 17 tavuinen runo jossa on kolme säettä) ja mä oikeasti uppouduin lukeen sitä niin paljon etten tajunnu et yks kaveri oli siinä mun edessä. Taian käyä joku päivä lainaamassa sen, oli meinaan sen verran hyvä että vois lukea toistamiseen !

Sitten lähin suomalaiseen palauttamaan matikan kirjoja (ne ei suostunu ottamaan toista ollenkaan joten piti lähtee käymään jameralla) ja ostamaan uutta ja mukaan lähti myös tällasia akvarellikyniä :)


Sitten lähin käymään kirjatorilla (ja tää oli aika spontaani ostos) mut siinä on mukana cd eikä ollu ees kauheen kallis joten........Jee nyt oon kotona jalat kuolleena ja istun tässä kirjottamassa tätä :)

JAAA tässä biisi :

Ellie Goulding - Lights

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.