09 February 2013

Neon Indian - Polish girl (vähän minusta)

Vähän minusta...


Tässä on nyt ollu vaikka minkä näköstä (enimmäkseen kouluhommia) ja aattelin näin rentoutumisen nimessä tehä tällasen :D

Oon kerran jo tehny tänne käyttäjän, mut se jäi parin päivän jutuksi, kyllästyin..... (oon laiska)

Nyt siis yritän tänne aina vähän väliä jotain lisäillä (siis silloin kun syytä on) enkä oo yhtään varma jaksanko pitää tätäkään yllä XD

Joten aattelin nyt vähän kertoa itestäni:

Elikkäpäs Veera on nimi, oon 16 vuotta ja asun Uuraisilla keski-suomessa. Käyn ekaa vuotta Cygnaeus-lukiota Jyväskylässä (PARAS LUKIO IKINÄ ) Asun omakotitalossa (tärkeää infoo) ja perheeseen kuuluu äidin ja iskän lisäks pikkuveli. En omista lemmikkiä, vaikka sellasesta oonkin jo monta vuotta haaveillukkin. Tärkeitä asioita mun elämässä on kaverit ja perhe (tietty) sit of course musiikki, valokuvaus ja piirtäminen. Mä rauhotun ja lakkaan miettimästä stressaavia asioita kun piirrän. Valokuvauksessa tykkään eniten kuvata kaikkee luontoon liittyvää, tänä talvena oon inspiroitunu erityisesti kuusta (kuvia alla)

Eläinten kuvaustakin haluisin kokeilla, mut siihen ei oo oikein tullu vielä kunnollista tilaisuutta.

Piirroksista teen luultavasti jossain vaiheessa erillisen postauksen (+ kaikesta muustakin randomista)
Mitäs muuta itestäni kertoisin..... oon syntyny kesäkuun lopulla eli rakastan tietenkin kesää Aurinko on kaveri :)

Noniinjoo tykkään kaikesta aasialaisesta ja esimerkkinä hyllystä löytyy yli 100 mangaa + monta animea tuolta jostain.

hmm..... tykkään hirveesti elokuvista ja tässä vähän aikaa sitten (marraskuussa oikeestaan) löysin yhden maailman parhaimmannäköisimmistä (onko toi ees sana) miesnäyttelijöistä: Robert Downey Jr. AH Tykkään muutenki enemmän vähän vanhemmista miesnäyttelijöistä (30-45 v) paitti et RDJR on melkee 50 noooh... lisäks on Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Jeremy Renner, Chris Hemsworth jne. (ne jotka tajuaa huomaa et oon kattonu the avengersin XD)

TV-ohjelmia ei ole tässä lukion aikana tullu niin paljon katottua, mutta ehdottomasti paras sarja on Glee (Chris Colfer on ehkä ihanin homo ikinä :3 ) no tykkään mä kattoa sitä muutenkin, ne osaa laulaa ja jotkut niistä biiseistä on parempia kun alkuperäset, propsit siitä!
Salluja en oo kattonu kunnolla pariin vuoteen, siitä ei sen enempää.
Lisäks Kosto, House, Mentalist ja kaikki ruokaohjelmat :D yhessä vaiheessa tuli Teemalta ohjelma jossa opetettiin japania, nii se oli mun lempisarja silloin !

Mun musiikkimaku on muuttunut vuosien varrella aika paljon. Alotetaan vaikka 5-luokasta. Sillon mulla oli armoton hevivaihe päällä (siitäkin vois sitten laitta kuvia erikseen) sitten kutosluokasta ysiluokan alkuun oli japanivaihe päällä (on nytkin, muttei niin paljon ulkoisesti). Nykyään pukeudun aika normisti, mutta silti oman tyylini mukaan. EN PIDÄ ITSEÄNI MASSANUORENA ! >:(
nykyään kuitenkin kuuntelen musaa laidasta laitaan. Ainoat tyylit mistä en pidä on edelleen iskelmät XD ja sit jotkut rnb ja soul suuntaukset (riippuu täysin artistista)

OHO tästä tulikin aika pitkä......... noo ei se mitään.

Tähän loppuun vielä biisi, jota oon kuunnellu koko päivän (tästä tulee todellakin kesä mieleen)

Neon Indian - Polish Girl ♥

Kiitos kaikille niille, jotka jaksoi tän järjettömän höskän lukea ! :) (kiittää ja kumartaa)

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.