10 February 2013

Valokuvaus ~

Joten, pääsin nyt ainakin alkuun tässä kirjottamisessa, niimpäs aattelimpa tehdä heti perään uuden postauksen ! :D eli tämä koskee nyt mulle todella tärkeäksi tullutta harrastusta: VALOKUVAUSTA

Ennen en oikein ollut niin innostunut siitä. Ennen otin kuvia Canon IXUS 95 IS kameralla (otan edelleenkin jos en jaksa kaivaa järkkäriä esiin) 

 Tolla saa suht koht hyviä kuvia, mutta nykyään niistä on tullut vähän sumeita (johtuneeko siitä etten pidä sitä koko ajan sen pussissa)

Mutta tykkään siitä silti ^^

Tän kameran mä yleensä otan mukaan jos me ollaan esimerkiks reissussa ja lähetään jonnekkin vaikka käveleen. Järkkäriä ei aina jaksa mukana kantaa.Sitten tämä mun iki-ihana järkkärini. Nikon D3100. Tais maksaa jonkun..... 399-450? en muista enää. Sain 2011 syksyllä (kai) ja mukana tuli 18-55 mm putki + erikseen ostettiin isompi muistikortti ja laukku.

Sillon kun tätä ostettiinkin myyjä 'varoitteli' et sillä putkella jonka sen mukana sai ei pystyny zoomaamaan (55 mm zoomaus vastas normaalia etäisyyttä) sillä sitten kuitenkin yli puoli vuotta kuvailtiin, pitkän zoomauksen kuvia otin vanhalla kameralla. Jos aiot ostaa järkkärin, suosittelen ehdottomasti tätä ! :) pieni ja näppärä ja kuvanlaatu on ainaki omasta mielestä loistava. Sen koko sopii mulle mahtavasti, koska mulla on normaalia pienemmät kädet.Sitten kesällä juuri ennen mun synttäreitä ja canarian matkaa iskä tilas mulle synttärilahjaks uuden putken ! :) oltiin me sitä jo aika kauan kateltu ja kauppoja kierrelty, mut ei meinannu löytyä, joten tilattiin netistä. Hinta oli jossain 200-300 euron välillä.

Eli tuo on siis 50-300 mm ja ottaa tosi hyviä kuvia ! :) nuo edellisen postauksen kuukuvat otin tällä putkella ja iskän kiikaritelineellä (lol) seuraava valokuvaukseen liittyvä hankinta taitaa olla kunnon teline...

Iskä on semmonen että se innostuu kauheen helposti tämmösistä jutuista, niin se sitten hommas mulle tohon uuteen putkeen sellasen UV-säteilysuojan ! :)
Sitten näitä varsinaisia kuvia. Eli vähän tällasia sekalaisia otoksia jotka onnistuin facesta lataileen...                                                    Canarialta Palmitos Parkista :)


                                     En oo ikinä nähny ton näköstä taivasta (lempivärit)
          Kuva otettu hotellin ikkunasta laittamalla manuaalitarkennuksen päälle ja tarkentamalla niin sumeaksi kuin mahollista :)

Mulla olis lisää kuvia toisella koneella, mut laitan niitä sitte jossai vaiheessa lisää ^^

Sitten tän päivän biisi :

Avicii ft. Nicky Romero - I Could be the one

2 comments:

 1. Laita veeraihmeessä lisää kuvia!:D

  Ja samallajäin kiinni siitä et luen tätä sun uuttablogia! Mahtava!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeee kiitos ! :D ja joo laitan tässä joskus ku jaksan niitä kannettavalle siirrellä :)

   Delete

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.