01 March 2013

RUKA ♥

jeps eli oltiin sunnuntaista torstaihin ihanalla Rukalla. Meidän perheestä laskettelee vaan mun pikkuveli joten me muut hiihettiin ^^ mut se on aika jännä juttu et muuten mä en hiihtämisestä tykkää, mut aina kun ollaan siellä (nyt oli neljäs kerta) tekee mieli koko ajan lähtee ladulle !

lähettiin sunnuntaiaamuna kymmenen aikaan ajamaan, koska mökkiin pääsi vasta kuudelta illalla. Ajamisessa meni se vähän yli 7 tuntia koska pysähyttiin syömään :) ite tykkään istua autossa, kun on pari kertaa isovanhempien kanssa käyty ihan tuolla käsivarren lapissa ♥ 

Sitten kuuden aikaa tultii siihen pihaan. Näillä edellisillä kerroilla oltiin ekan kerran samojen isovanhempien kanssa Kuusamossa hotellissa, mut sitten näillä kolmella seuraavalla kerralla oltiin porukoiden kanssa näissä samoissa mökeissä. Se on nii helpolla paikalla koska siinä sadan metrin päässä on ilmasen lastenrinteen yläpää ja siitä pääs aina alas (ja veli laski siitä aina muihin rinteisiin) + ladut on 50 metrin päässä :)
Sitten lähettiin veljen kanssa vähän kuvaileen :) tossa vaiheessa oli siis tietenkin pimeetä joten aattelin et jos sais hyviä kuvia puista ja kuusta jne. kun sääki oli sinä iltana tosi selkee !Sit lähettiin seuraavana aamuna hiihtämään ^^ tein kyllä pienen mokan siinä mielessä et ennen tota reissua olin käyny hiihtämässä vaan pari kilsaa tikkakoskella. 
Aaw siel porotarhalla oli huskyja ja noi pennut ♥ teki miel laittaa ne reppuu ja viiä kotii


Sit kun tultiin sieltä lähettiin autolla käymään rukankylässä (missä on päärinteet ja hotellikylä) sit kun tultiin sieltä niin ajettiin sinne hissien viereen yhelle hotellille lähelle meidän mökkejä. Iskä jätti mut sinne laelle kun halusin ottaa kuvia joten kävelin sieltä sitten alas.
sitten menin kattoo ku veli laski :)
teheheee sitten siinä loppupäivät vaan oltiin. Mulla meni paikat siitä 14 kilsan hiihdosta nii jumiin ja kipeeks en tyydyin vaan kävelyyn. Ja mulla ei ole enää omia suksiakaan, onnistuin katkaseen ne pari talvee sitten ku yritin laskea hangella ja upposin sinne.. jooooten hiihin iskän toisilla suksilla 

eilen tultiin takasin. lähettiin siinä yhentoista aikaan, käytiin kattoo matkamuistoja ja ostin sellaset lampaanvillasta tehdyt sukat (ah niin lämpimät ♥) ja tossukat (aino kuvioiset pörrösukat jotka sain pari vuotta sitten mummolta joululahjaks ja kulutin ne puhki enkä löytäny uusia mistään ja nyt löysin ! ^^

oltiin kotona joskus yheksän aikaan ja nyt sitten istun tässä ! ^^ nii muuten, kun käytiin Kuusamossa tiistaina niin ostin suomalaisesta kolme pokkaria 12 eurolla ja luin yhen niistä aamulla loppuun. Suosittelen: Anna-Leena Härkönen : Onnen tunti. Lisäks ostin kari hotakaisen ihmisen osa-kirjan ja sit sellasen paksumman missä kerrotaan elämästä pohjois-koreassa.

Jee sitten päivän biisi:

Usher - Numb 


No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.