11 April 2013

Kuulumisia ja missä kesä?

Heipparallaa ~

Tää viikko tähän asti on ollu iha jees :D

maanantaina ja tiistaina olin kotona koska koeviikko ja luin filosofiaa. Tiistai-iltana tuli semmonen paniikki joka sit jatku aamuu asti siihe saakka kunnes sain sen koepaperin eteen :D se ei sit ollukkaa nii hirvee ku ensin ajattelin. Siin oli 5 tehtävää (2 esseetä, loput a b c tehtäviä) ja niistä piti siis 2 valita joten jätin suosiolla esseen kirjottamatta :D tein sitä koetta n. puol tuntii ja menin sit käytävään ootteleen muita hemmoja et mentäs syömää.

Noi vapaapäivät meni siinä et joko luin, kuntoilin tai pelasin, mut siitä teen sit videon erikseen :D 

Huomenna mulla on terkan koe ja sit voi vaa rentoutuu taas vähäks aikaa :D ens jaksossa mulla on esim eka kurssi lyhyttä matikkaa jota en sinänsä jännitä (paitsi sitä et heittääkö ope mut, katjan ja dianan ulos sieltä ku päästää vähä yhessä ratkoo laskuja....) mut on sit kanssa bilsaa, enkkuu jaaa jotain muuta en muista. 

MISSÄ KESÄ ON?? haluun noi lumet pois ja sellaset lämmöt et voi olla tpaidalla ulkona ja juosta paljain jaloin XD miiiisssä oooot ja ootan innolla kesälomaaa :)

En hommannu vielä tänäkää kesänä kesätöitä mut ehkä ens vuonna sitten :)

ja muuttelin taas tota ulkoasuu ja aloin inhoon sitä vanhaa banneria :D yritän pitää ton ny ees vähä aikaa. kuka tietää, ehkä se jää sellaseks kun se on :)


 käykääs samalla seuraamassa mua instagramissa: veerazz

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.