05 April 2013

Mikä mättää?? :D

mä en tajuu mikä mulla oikee on. monta päivää on ollu sellanen heikko ja voimaton olo. Ei henkisesti, vaan fyysisesti. aamusin oon ihan pirtee koulussa mut joskus puolen päivän aikaa mun jalat menee ihan puuroks eikä millää jaksais seistä. Nukuttaa koko ajan kauheesti ja päätä särkee. Kuumetta ei oo vaikka sellanenki olo on. Ja vaikka haluisin nukkuu esim viikonloppusin pidempää nii en vaa pysty!! viimeki vklp heräsin eka joskus ennen viittä, nukahin uuestaa ja heräsin ennen kaheksaa.. ja en oo ikinä ennen heränny lukion aikana kouluaamusin ennen sitä ku mut tullaan herättää, mut herään just joskus varttia ennen. Ykskin aamu heräsin eka vähän yli viis, nukahin uuestaa ja heräsin siihe ku äiti töni mua ku ei meinannu saada mua hereille ku olin kerenny jo vaipuu takas syvään uneen.

Joo anteeks valitukseni mut tää alkaa pikkuhiljaa ärsyttää :D ja toivon etten nyt tuu mihinkää oikeeseen kuumeeseen tai muuhun et sais kokeisiin luettuu koska ensviikko on koeviikko. että fuck.

mutta joo pitäkää kaikki hauska viikonloppu !! :)

ps. ostin adidaksen uuen repun koska intersportissa oli alennus jeee x)

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.