10 May 2013

Platform-love ♥

jejeje kattelin eilen kaikkien vaatekauppojen nettisivuja ihan muuten vaan ja löysin h&m sivulta sellaset matalavartiset platform tennarit joita oon ettiny vaikka kuinka kauan :D hintaa oli vaan kakskymppiä. En kuitenkaa halunnu tilata netistä niitä koska ei ikinä tiiä mahtuuko ilman sovittamista kengät jalkoihin ollenkaa.

Jotempa tänää heti koulun jälkee menin kattomaan olisko niitä viel ihan kaupassa myynnissä. No, ei ollu. Lähin sitten vaa kiertelee muita kauppoja ja menin spiritstoreen. Sieltä ne sitten löyty. Täydelliset, nahkaset, mustat, korkeavartiset platform tennarit joiden pohja ei oo mikää jumalattoman korkee. JA HINTA OLI SE SAMA, KAKSKYMPPIÄ! Ei siinä sitten, laitoin jalkaan ja tuntu tosi hyvältä :) ne sitten lähti mukaan. Tänää oli kiva päivä :) hyvää ruokaa koulussa (riistakiusaus ah) ja oli tosi vähän porukkaa ku viitaniemessä oli vaa cygnaeuksen tyyppejä :D sit ruoan jälkee lähettii Dianan kanssa seikkailee kauppista, aikuisopistoo ja amista :D hiippailtii vaa siel tyhjillä käytävillä ja tutkittii paikkoja :D ainoo huono puoli tässä päivässä on se et oon tosi kipee ja enkussa oli vaikee olla ku olin iha tukossa ja en saanu henkee kunnolla c: mutta huomenna ollaan ehkä lähössä matkuksee jee ♥

ja tähän loppuu vielä pari randomia kuvaa ja biisi :) hyvää viikonloppua kaikille !
No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.