20 June 2013

Moi.

Hellurei. Makaan sängyssä pimeessä huoneessa. Vaimeesti kuuluu iskän kuorsaus tuolta jostai :D kello on 01:26

Normaalisti oisin tähän aikaan jo unessa mut oon saanu tänään jo kolme allergiakohtausta enkä tajunnu ottaa lääkettä koska ne meni ohi. Mut nyt alko taas yks :D En tajuu, kuka saa just siivotussa huoneessa allergiakohtauksen?

Oltiin tänää äitin ja pikkuveljen kanssa ostamassa ruokaa ja mulle maalaustarvikkeita synttärilahjaks (huom mul on lauantaina synttärit) ja kävästiin äkkiä myös keskustassa. Sain sellasen h&mn luomiväripaletin (haters gonna hate, h&mn meikit on oikeesti tosi laadukkaita ja edullisia laatuun nähden!!)

Äitiä ärsytti ku haukottelin koko päivän. En mä voi sille mitään. Mul on kuulemma anemia ku mua väsyttää koko ajan. Epäilen suuresti :D

Hämäydyin valvomaan myös sen takia koska pahan tapani mukaan aloin kattelee kaikkii kivoja videoita youtubesta ja dailymotionista ja luin yhtä blogia.

Mun suunnitelmissa oli eka kattoo yön aikana yks uus animesarja läpi mutta koska sitä ei löydy vielä youtubesta ja dailymotionin käyttö puhelimella on tosi hidasta, taidan jättää huomiseen ku on kone käytössä, heh.

Oon tässä pelaillu veljen kanssa tennistä (se voittaa mut aina, yks päivä 10-1 ja eilen 6-2) ja meidän pihassa on sulkapalloverkko nii ollaan sitäkin pelailtu :) oon myös istuskellu uudella terassilla ja pelaillu. Haluun last of usin koska se vaikuttaa nii mahtavalta peliltä ja se on unchartedin tekijöiltä joten sen on PAKKO olla hyvä! Oon myös päättäny et pelaan jomman kumman mun final fantasyista läpi (XIII tai XIII-2) ja aion ostaa sen lightning returnsinkin kunhan se ilmestyy.

Okei nyt alko nukuttaa. En jaksa vääntää tähän mitää biisiä :D

Hyvää yötä ja en luultavasti postaile enää ennen juhannusta, eli uutta postausta tulossa luultavasti vasta ensi viikon puolella!! Ps. Anteeksi taas tämä tekstin määrä (tai sitten se vaan näyttää kännykässä siltä)

Moikkaaaa <3 :3

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.