19 July 2013

Lempileffat

Muistin et olin tehny tollasen listan niistä postauksista mitä aion tehä vielä kesän aikana ja tää lempileffapostaus nyt vaikutti kaikkei helpoimmalta.

En laita näitä paremmuusjärkkään koska mulla ei ole mitään ylivoimaista lempileffaa.

Sweeney Todd.

Katoin ton just pari päivää sitten, enkä ees tienny et se on ''musikaali'' mut oli ihana kuulla ku johnny laulaa :) muutenki tykkäsin tosi paljon. Jos splatter leffat kiinnostaa niin suosittelen.

Unf. Itkettää aina kun Sam (oliko se sen nimi) koira kuolee :( mut tykkään Will Smithistä tosi paljon 

Pirates of the Carribbean. Ei ees tartte selittää miks tykkään :DD

 
Yks leffa joka saa mut aina surulliseks... ja edward on nii sympaattinen ja sellanen sulosella tavalla säälittävä hahmo :c unnnn <3

tää on ehkä oudoin leffa jonka oon nähny. Heath Ledger <3 suosittelen, jos tykkää sellasista kummallisista leffoista! (The Imaginarium of doctor parnassus)


Walle on yks kauneimmista elokuvista joita oon nähny

Karate Kid. JACKIEEEEE!!! Tykkään tosi paljon myös niistä vanhoista versioista :)

tän elokuvan juoni, suunnittelu, ohjaus, näyttelijät ja kaikki on mun mieleen!

AHHHHH 


en oikeen tykkää mustavalkosista elokuvista, mutta tää on ehkä mun lempielokuva ikinä :D kannattaa kattoo, nii hauska ja mut ainakin saa aina nauraan! Some like it hot, piukat paikat


JET LI <3

tää. on. pelottava. näin painajaisia mut tosi hyvä. sellanen vähän paranormaali. Jokin/joku tuntematon juttu ilmassa saa ihmiset sellaseen jännään tilaan ja tappaa ittensä. 
Underworld - Rise of the lycans. Tästäkin leffasta tykkään just näyttelijöiden (nam) ja sen kaiken splatterin takia (+ vampyyrit ja ihmissudet)
en oo vielä ees nähny tätä, mut oon varma et tuun rakastumaan täysin. Suunnitelmissa mennä kattomaan tää ens viikolla!


Sitten on tietty näitä avengers, kaikki ghiblin leffat, yks japanilainen leffa jonka katoin kaks kertaa lentokoneessa ja monia muita joita en nyt muista

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.