06 July 2013

Make a list of all your friends ❤

Noniin Helsingistä kotiuduttu ja pakko sanoo et oli aivan mahtava reissu :) Ehkä mä kerron päivä kerrallaan mitä tapahtu jne.

1. Keskiviikko

Lähettiin joskus kaheksan aikoihin ajelee ja pysähyttiin sellaselle ihanalle kahvilalle syömää pullaa nomnom. Sitten kun hesaan saavuttiin nii ei menty suoraan hotelliin vaan käytiin eka heurekassa. Mun mielestä se body worlds näyttely oli tosi kiinnostava ja mä tykkään heurekasta muutenki.

Sitte lähettii siitä itiksee koska käytii iskän kanssa kyselemässä rajala pro shopista olisko niillä varastossa kalansilmäobjektiivia. Ei ollu, joten menin sit äitin kanssa käymää new yorkerissa, ja tällanen tarttu mukaan:

Toi on ihana :D (värit on vääristyny, hevonen on oikeesti valkonen) ja makso 13 €

Lisäks ostin sellasen toisenlaisenki paidan josta en ottanu kuvaa koska se on pyykissä :D

Siitä sitten lähettiin hotellille, oltiin siis sokos hotel flamingossa jonne me aina mennään kun ollaan helsingissä käymässä. Sitte mentii jumboon shoppailee ja sieltä tuli ostettua INGLOTin luomiväri ja bik bokista hajuvesi :)

Sitten mentii syömää yhteen ravintolaan josta on tullu sellanen vakkaripaikka aina kun ollaan siellä. Tilasin tollasen jumalattoman kokosen hampparin jota en sit kuitenkaa jaksanu syödä itse :DSit ku mentii takasin hotellihuoneeseen nii mun vasempaan jalkaan tuli joku juttu. Reiden takaosaa särki ihan hirveesti ja ku yritin nousta sängystä ylös (mikä osoittautu tosi vaikeeks...) tuntu kun mun lihas olis revähtäny monta kertaa. Tuskaa koska kyljen kääntäminenkin aiheutti vaikeuksia ku sattu niin paljon :D

2. Torstai

Tää päivä oltiin äitin kanssa varattu täysin shoppailulle! Iskä toi mut ja äitin hesan keskustaa josta me lähettiin kiertelee kamppia, forumia, stockmannia ja citycenteriä kun iskä ja veli kävi läpi ne kaupat missä halusivat käydä ja lähti sitten takasin hotellille kylpylään.

Mun jalka oli vielä vähän arka edellisestä päivästä joten mun piti varoo etten kävelly pitkää matkaa yhteen putkeen. Ihme kyllä keskustasta en löytäny muuta kun cubuksesta kympillä mustat farkkulekkarit, mut ehkä se on hyvä :) meillä oli äitin kanssa tosi kivaa ja käytiin pizza hutissa syömässä pizzaslicet ja fazerin kahvilassa kakkupalat :)

Rakastan tota paitaa :) ja mun hiukset näyttää tuolta peilin kautta ihan mopilta..
Sitten iskä tuli hakee meitä ja mentiin käymää satamassa verkkokauppa.comin kaupassa, sielläkin katsomassa sitä kalansilmää. Eipä ollut, joten lähettiin sieltä sitten takas vantaalle :) siellä mentii amarilloon syömää (mun eka kerta siellä!) ja siellä tilasin valkosipuli-chili-kanaa.

Sitten mentii pikakäynnille uudestaa jumboon, tällä kertaa iskä oli mukana ja käytiin anttilassa. Siellä se kalansilmä sitten oli tarjouksessa tosi edullisesti, koska kyseessä on kuitenkin sen tyypin objektiivi. Ostettiin se ja sen kanssa tuli keti vähä ongelmaa mutta seuraavana aamuna käytii kysymässä siitä ja se johtuu kuulemma vaan siitä et mulla on vanhemman mallin nikon ja se ei vaikuta kuviin mitenkään.

3. Perjantai

Lintsille veljen kanssa, siitä vielä käymää uuestaa itiksessä ja sieltä myrkyssä ideaparkiin shoppailee ja syömää. Muuten kiva päivä paitsi et mulla oli nestevajaus iltapäivästä eteenpäi ku oltii lintsillä helteessä monta tuntia, eikä mulla ollu hattua ja mukana oli vaan puolen litran vesipullo... kauheessa päänsäryssä nukkumaan kahen panadolin voimin (ekan otin päivällä, ei auttanu ja toisen illalla, joka ei sekään kyllä kummemmin vaikuttanu mutta ainaki nukahin nopeesti :D)

Tänään oon vaan istunu kotona leikkien tolla kalansilmällä kroppa vielä vähän sekasena siitä nestevajauksesta.

moi

muok muok

nom

väsyneet matkalaiset

tuossa nuo hajuvesi ja luomiväri

uus laukku :)

Anttilasta Samyang FISHEYE 8mm f/3.5 269€

Tein nuo vähä aikaa sitte :)Että sellanen reissu :) ja sit vielä videota perään ja lista biiseistä joita kuuntelin

1. Miley Cyrus - We can't stop
2. Observed Drift - Sporting Chance
3. Samae Koskinen - Hyvä päivä
4. Krewella - Live for the night
5. Capsule - Sugarless Girl

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.