01 September 2013

Onii-chan, ganbatteeeee ~


 


sunnuntai on päivä jonka vois hyvin poistaa kokonaa. Tai lauantain ja sunnuntain väliin vois laittaa uuden päivän ja sen nimi olis kakkoslauantai koska lauantai on valehtelematta viikon mukavin päivä (ainaki tän viikon perusteella) ja sit sen jälkeen vois vasta tulla sunnuntai jollon voivotellaan ja masennutaan siitä et seuraava päivä on toisiks paskin päivä viikosta eli maanantai. mun mielestä keskiviikko on ärsyttävin päivä koska sillon ollaan kirjaimellisesti keskellä jotain ja vaan junnataan siinä paikallaan pääsemättä mihinkään. 

oon aina miettiny yhtä ohjelmaa kattoessa että millasta olis olla sellasessa mekkoliikkeessä ja kokeilla niitä mekkoja sillai et se joku myyjä olis siinä vieressä koko ajan. minä vaa ähkin siellä kopissa kun pitkiä mekkoja on vaikea saada pois päältä. mut palkitseva reissu se ainaki oli.

mä oon jo vähän aikaa luullu etten tuu koskaan saamaan sellasta suurta tajuamista, jos se on sen suomenkielinen nimi. mut tänä viikonloppuna mä sen sain. nimittäin se mikä on mun lempiyhtye ja tavallaan et oon ollu itteni kanssa aika hukassa. (en jaksa kuunnella kommentteja siitä et ''v*tun japsirokkia looool mikä ihmee ernu säki oot) koska en oo ernu. ku on tarpeeks monta vuotta japanilaista kulttuuria ja musiikin kuuntelua yms. harrastanu, sen tietyllä tavalla säälittävän ernuvaiheen ohi pääsee. ONNEKS. 

niin siis. alice nine on mun lempiyhtye. oon koko viikonlopun kuunnellu vaan niitten biisejä, koska mun on niitten kaks levyä (petyin koska oisin ostanu sen uusimman levykauppa äxstä mut sitä ei ollu.) Toki oon aina kuunnellu välillä niitten biisejä mut se on jo pari vuotta pysytelly sillai taka-alalla kun oon kuunnellu muunlaista musaa vaihteeks. oon kattonu niiden nico nico videoita enkku subeilla koska mun japani ei oo vielä niin kehittynyttä et pysyisin mukana niiden puheessa ja vaan nauranu niille. koska ne on nii ihania. ja viime yönä näin unta et olin laittanu instaan kuvan siitä et olin tokiossa sattumalta tavannu shoun ja toran harajukussa ja ottanu niiden kanssa sellaset ihanat söpistelykuvat. oikeesti

vois jopa sanoo, että alice nine on syy siihen miks innostuin kaikesta japanilaisesta. joskus kutosluokalla näin jossai pienen pätkän Yami ni Chiru sakuran videosta ja menin kattomaan sen kokonaan. toki niiden tyyli on muuttunu paljon vuosien varrella, mut sillon olin ihan myyty.


sit mä tajusin kans yhen tärkeen jutun. muutaman nico nico videon jälkeen tajusin et tora on ihan hiton håt :D vaikkei se edustakkaan mun näkemystä hyvännäkösestä japanilaisesta jrokkarista, se on mun uus ihastus.......... ja toi sen nauru... jestas XD dääääääääm

turhaan mä oon yrittäny ''sivistää'' itteeni tai pahemmin sanottuna pakolla muuttaa itteeni enemmän massanmukaseks nuoreks joissakin tilanteissa pakkokuuntelemalla jotai enkunkielistä indiemusaa (älkää ymmärtäkö väärin, tykkään siitä silti!!!) siinä toivossa et tukahduttaisin mun jrock-janon. mut näin syvällisesti sanottuna se ei taida sammua :D mä rakastan sitä liikaa. varsinkin alice ninea. tai nykyisin alice9.


ehkä tää tekstimäärä johtuu siitä etten oo vähän aikaan kirjottanu koneella sen kummempia juttuja. mutta joo, pitäkääpä kaikki mukava tuleva viikko! ja muistakaa:

                         Älkää kadottako itteänne

niin mulle jo melkein kävi :)


No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.