26 October 2013

''There's always someone more powerful than you''
Kohta olis taas koeviikko. Bilsan koe huolettaa, mutta mulla on onneks vielä kaks kurssia sitä jälellä! Ens jakso tulee olemaa varmaa aika mukava, mulla on mantsaa, matikkaa ja enkkua + 3 eri kuvista, jotka ei oo kurssitarjottimesta otettu, eli teen niitä millon huvittaa :)

Tällä viikolla oon tuskaillu ruotsin kanssa, vähän bilsan kanssa (risteytykset ja peoteiinisynteesi ei oo mitään helppoja asioita) ärsyyntyny liikasta yhä uudelleen ja kuunnellu GACKTon biisejä uudelleen ja uudelleen, koska se mahtava mies on yksi niistä harvoista artisteista/taiteilijoista, joiden biiseihin ei vaan yksinkertaisesti kyllästy. Ootan innolla ens vuotta, kun Akumu-Chanin jatko-osa-leffa ilmestyy :) (kyseinen henkilö on siinä yks päähenkilöistä)

Lumet vois tulla jo takasin. Pysyvästi. Oon kyllästyny siihen, et joka aamu herää ja kuulee ekana sateen ropinan. Sit kun lähtee ulos, on tosi pimeetä ja koleaa.

Edellisen kerran kirjotin viime perjantaina, hups. Nyt en vaan ole vähään aikaan innostunu ottamaan kameraa ja lähteny vaan kuvailee. Syytän siitä pelkästään tota säätä. Kuka tollasta haluu kuvata? en minä

Nyt kuuntelen Girugameshia ja mietin mitä tekis. AINII. Sain vihdoinki suostuteltua mun pikkuveljen kattomaan Bunrakun (jossa tämä GACKT on myös toisena päähenkilönä) ja se sano et se on iha hyvä!!jos innostuitte (tai ees jotenkin tykkäsitte) suosittelen ihan oikeesti kattomaan ton!!

KATSO LEFFA TÄSTÄ

5 comments:

 1. Voi kuinka kivat kuoret puhelimeen! :) Mistä noi vasemman puolimmaiset on?

  http://heelja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. ihanat lumihiutaleet :) !

  http://learhowtoseethelight.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Aevan iihhana ulkoasu sun blogissa! <3
  T: http://momo-blogi.blogspot.fi

  ReplyDelete

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.