22 February 2014

BANG KITTY BANG

Lucky Cat-paita | H&M
Nyan~

H&M

Tuo kissapaita on siis sellanen lyhyt (loppuu juuri siihen kohtaan kuin kuvassakin) en oo koskaan omistanut lyhyttä paitaa, mut toi oli niin ihana (ja halpa) että oli pakko ostaa! Toi menee tosi hyvin noiden mun lemppari-korkeavyötäröisten farkkujen kanssa :)


Tajusin et mun 'päivän asu' oli aika musta
Loma alkoi Starbucksilla ja pizzalla !
Nyt on loma lähteny kivasti käyntiin! Oltiin tänään äitin kanssa shoppailemassa ja oon niin onnellinen ton kissapaidan takia. Ainoa asia mikä mun pitäis nyt jostain löytää olis jotkut jännät farkut koska oon oikeesti kasvanu kiinni noihin korkeavyötäröisiin mustiin. Tajusin yks päivä et oon kulkenu koko lukion toisen mustissa farkuissa! Ei ihmekään et niitä on tullut ostettuu varmaan neljät... 

Mun lomaan kuuluu joku päivä matkukseen meneminen, luultavasti mummon luona käyminen ja koulusta stressaaminen (kyllä, lomallakin) mulla on 5 palkin jakso (mab, hi, ue, ena, bi) joten mulle tulee aikas 'mukava' koeviikko! 

Haluisin tehdä mun hiuksille jotain. Tällä hetkellä päälimmäisin ajatus olis tosi reilusti leikkaaminen, koska kesällä lyhyemmät ja vähän kerrostetut hiukset on mukavammat. Toisaalta nää on nyt mukavan pitkät, mut vanhojen jäljiltä tosi huonossa kunnossa (mun hiukset ei ilmeisesti tykkää kreppiraudasta ja suoristusraudalla tehdyistä kiharoista) Nyt kuitenkin annan näiden olla pari kuukautta.

Kysymyspostaus on edelleen käynnissä, saa kysellä ! Postaukseen pääset tästä ! :)


4 comments:

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.