02 March 2014

? ¿ ¡ !
Hämmentävä otsikko kertoo kuinka paljon mun pää lyö tyhjää kun pitäis jotain järkevää otsikkoa alkaa keksimään. Tässä siis niitä kuvia (jotka otin tosi nopeesti) siitä farkkutakista josta mä eilisessä postauksessa kerroin. Makso vaan kakskymppii ja oon oikeesti niin onnellinen siitä koska yleensä tollaset takit tai farkkutakit ylipäätään maksaa ainaki kolmekymppiä eli toi oli todellinen löytö vaikka normihintanen olikin! Toi on tosi mukava päällä ja mulla olis avaamaton pussi niittejä jossain, en vaan tiiä miten mä ne tähän asettaisin. Ideoita?

Huomenna alkais taas koulu ja totta puhuen ei tekis yhtään mieli. Mä vasta pari päivää sitten pääsin tähän loman makuun. Mulla alkaa tässä JA vikassa jaksossa joka aamu 8 eli herään joka aamu ennen kuutta. Se on tässä se joka eniten tympii. Mut ehkä se tekee mulle sellasen hyvän rytmin,kun ei oo kasin, kympin ja kahentoista aamuja sekasin. Sitä paitsi aurinko nousee ennen puolta kaheksaa niin jos se vähän piristäis.
2 comments:

  1. Tosi ihana toi paita! !

    elamanikuvina.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Ihana farkkutakki!

    http://emmaablogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.