20 March 2014

* TOKYO OYKOT *


Musta on tainnu tulla H&M hullu. Aina kun käyn siellä niin (melkein) joka kerta jotain lähtee mukaan! Eilen menin koulun jälkeen käymään koska olin netistä jo valmiiksi kattonut mitä menisin ostamaan. Suunnitelmis oli ostaa eräs pinkki svetari ja kengät, mut svetaria ei näköjään vielä ainakaan jyväskylän H&M:ssä ole. Kengät kuitenkin löyty ja tollanen kiva ylisuuri tpaita :) Tuota tokio-paitaakin kokeilin jo eilen, mutta jostain syystä en ostanu sitä silloin. Sen verran alko kaduttamaan nii marssin koulusta suoraan ton paidan luo, vein kassalle ja ostin. Se oli vaan pakko saada :D mulle on tainnu tulla sellanen outo addiktio kaikkia paitoja kohtaan, jossa lukee tokyo tai jotai japaniin liittyvää... :D niin ja tänää ostin myös nuo kivat kännykkätarrat, tykkääään ! ^^

Mulla olis taas 'vaihteeks' viikonloppuna luvassa kouluhommia, nyt iha oikeasti se kesä maistuis (niin kun aina syyskuun alkamisesta eteenpäin...) onneks hyvä musiikki auttaa! Tuossa on muutama mitä oon tässä viime aikoina kuunnellu aika urakalla.

4 comments:

 1. kiva paita! tykkään:) http://worldbypinja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Oii, hienot kengät! Mä esittelin just edellisessä asussani Espanjasta ostetut paksupohjaiset, leokuosiset tennarit. :P Oon ihan rakastunut niihin!

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
 3. Haha, mäkin oon ihan hulluna h&m:ään! :D Lähes aina lähtee jotain mukaan, onneks ei oo kyllä hinnalla niitä vaatteita pilattu :)

  helmi-i.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se taitaa olla just se syy itelläkin, ku en yleensä tykkää mitään superkalliita vaatteita ostaa :D

   Delete

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.