18 January 2015

/// Hi folks ///
My blog has been living a quiet life for over a month now (due to crazy school stress and lots of stuff to do) The year change, I hope 2015 will be better than 2014. I haven't touched my dslr that much, but I have a lot of 'new' post ideas, I just need enough time to make them properly! My school ends on the 12th of February but after that begins the HUGE stress about finals and university application assignments and exams. I hope they will go well (tho they are in May and June, so I don't have to worry about those yet~) 

I will travel to London for the second time in mid-April, I'm so excited about it! ps. pictures are from my instagram account.

//blogi on elellyt 'pientä' hiljaiseloa yli kuukauden, pahoittelut siitä. Nyt on vaan niin paljon koulustressiä ja siitä että mun aika on erittäin rajallista kun on paljon juttuja tehtävänä. Vuosi vaihtui ja toivon että 2015:sta tulisi edeltäjäänsä parempi vuosi. En ole järkkäriin sen kummemmin koskenut, mutta mulla on paljon uusia postausideoita, tartten vain tarpeeks aikaa niiden kunnolliseen toteuttamiseen! Koulu loppuu 12 helmikuuta mutta sen jälkeen alkaa todellinen kirjotusstressi sekä yliopistojen ennakkotehtävien tekeminen. Toivon todella että pääsykokeet kaikkiin niihin paikkoihin joihin olen hakemassa menis hyvin niin voisin aloittaa opiskelut ens syksynä jossakin kivassa paikassa! Toisaalta niistä kokeista ei vielä tarvitse rasittua, yks juttu kerrallaan alta pois~

Matkustan huhtikuun puolivälissä toista kertaa Lontooseen ja oon aivan älyttömän innoissani siitä! ja tuttuun laiskaan tapaan kuvat on instasta sillä muuta kuvamateriaalia ei tällä hetkellä ole tarjottavana.

Muuten ! Jos teillä tulee mieleen jotain kivoja postausideoita, niitä saa myös heitellä (ne olis itse asiassa erittäin toivottuja) Kiitos !

No comments:

Post a Comment

VEERA

VEERA

☯ ☯ ☯

19-year-old student from central Finland. My hobbies/passions are Japanese culture and studying Japanese, Japanese street fashion and street fashion in general, games, music, movies, drawing/painting etc.